Через Москвич мешканця Рівненщини на Житомирщині зіткнулись дві фури

1368 0

Ми у соцмережах:

Через Москвич мешканця Рівненщини на Житомирщині зіткнулись дві фури

У Житомирському районі сталась ДТП за участі «Москвича» та двох фур

Пригода трапилась сьогодні вранці у с. Сінгури . З травмами госпіталізований водій однієї з вантажівок. Рух цією ділянкою автодороги обмежений. Усі обставини події з’ясовуються.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у Житомирському районі за участі трьох транспортних засобів надійшло до поліції близько 7.30. На місце події виїхали і працюють слідчо-оперативна група районного відділення поліції, патрульні та медики.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Москвич 2141», 23-річний житель Рівненщини, рухаючись у напрямку Житомира, на слизькій від дощу дорозі не утримав автомобіль, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з вантажівкою «Scania» під керуванням 47-річного киянина.

Від удару фура опинилась на зустрічній смузі і зіштовхнулась із великогабаритним «DAF». Обидві пошкоджені вантажівки зупинились на узбіччі, перекривши проїзну частину в обох напрямках. Нині рух транспорту на вказаній ділянці автодороги обмежений.

З отриманими  травмами госпіталізований водій «DAF», дані якого нині встановлюються. Інших керманичів медики оглянули та надали необхідну допомогу на місці пригоди.

Усі обставини та причини, що призвели до ДТП, будуть з’ясовані у ході досудового розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також