Через обстріл росіянами нафтобази у Дубні виникла затримка руху потягів

2249 0

Ми у соцмережах:

Через обстріл росіянами нафтобази у Дубні виникла затримка руху потягів

Пожежа на нафтобазі в Дубно, яка сталася внаслідок ракетного удару окупантів, локалізована, але там усю ніч працюють рятувальники..

Голова Рівненської ОВА Віталій Коваль вночі записав відеозвернення, в якому зазначив:

- Особисто виїхав на місце події. Пожежа на нафтобазі у місті Дубно локалізована. На місці працює 12 одиниць техніки та 65 рятувальників. Також є хімічна лабораторія ДСНС та лабораторного центру міста Рівне. Хімічний та радіаційний фон в нормі. Цивільному населенню нічого не загрожує, евакуація не потрібна. Ситуація контрольована.

"Укрзалізниця" повідомила тим часом у Телеграмі про затримку деяких пасажирських поїздів через обстріл нафтобази у Дубні. .

- Внаслідок пожежі через потрапляння ракети російських окупантів у нафтобазу в Дубно (Рівненщина) низка пасажирських поїздів прямуватимуть із затримкою на безпечній відстані. Це стосується насамперед поїздів Івано-Франківськ - Кременчук та Львів - Полтава. Час затримки - до 2 годин, але можливі оперативні зміни. Зберігаємо спокій та їдемо далі.

Нагадаємо, що 26 березня російські війська завдали удару по нафтобазі та по оборонному об'єкту у Львові. Росія продовжує системно бити по українських нафтобазах, знищуючи і без того невеликі запаси палива.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також