Через пожежу ліфт у багатоповерхівці не працюватиме

1173 0

Ми у соцмережах:

Через пожежу ліфт у багатоповерхівці не працюватиме

Під час пожежі у 10-поверховому будинку на вулиці Волинської Дивізії у Рівному пожежники врятували 15 людей, а також евакуювали мешканців під’їзду

Пожежа у будинку спалахнула о 23:58. На місце пригоди було направлено три чергових відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Рівне та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС. Рятувальники встановили, що пожежа виникла в ліфтовій шахті десятиповерхівки. До того ж, через пожежу останні поверхи були сильно задимлені. За вказівкою керівника гасіння пожежі, одна група рятувальників терміново вирушила засити вогонь, а інші бійці Служби порятунку розпочали виводити на свіже повітря мешканців будинку. О 00:15 пожежу було локалізовано, а о 00:25 повністю ліквідовано. Під час пожежі з верхніх 8-10 поверхів було виведено на вулицю 15 людей (з яких - 5 дітей) та проведено евакуацію мешканців під’їзду. Загиблих та травмованих внаслідок даної події немає. Вогнем пошкоджено електричні кабелі ліфтової шахти, закопчені стіни сходової клітки на 8-10 поверхах.
 
До гасіння пожежі було залучено чотири одиниці спецтехніки ДСНС та двадцять рятувальників.Причини пожежі та завдані нею збитки встановлюються.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також