Рятувальники не могли доїхати на Коновальця через неправильно припарковані авто

1460 0

Ми у соцмережах:

Рятувальники не могли доїхати на Коновальця через неправильно припарковані авто

Вранці о 09:30 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про задимлення на 9-му поверсі багатоповерхівки в Рівному по вулиці Є. Коновальця.

 На місце виклику виїхали місцеві рятувальники, проте дістатися до будинку на пожежних автоцистернах не змогли, бо їм заважали припарковані легкові автомобілі. Тому вогнеборці залишили спецтехніку та дісталися до місця пішки.

Як виявилося, трапилося коротке замикання електрощитка на сходовій клітині 9-го поверху житлового будинку. Пожежі не було. З метою безпеки електрик ОСББ відключив від електропостачання під’їзд будинку.

Бригада ГУ ДСНС зазначила, що мешканцям будинку пощастило. Адже якби була пожежа, а рятувальники не змогли через штучні перешкоди вчасно доїхати до місця події, наслідки були б непередбачуваними.

- Водії, які паркують свої транспортні засоби у недозволених місцях мають розуміти, що рятувальникам треба не лише проїхати, а й мати місце, щоб встановити пожежну драбину та дістати пожежно-технічне обладнання, а це зробити неможливо. Рятувальники Рівненщини закликають водіїв дотримуватися правил дорожнього руху та паркувати автомобілі у дозволених місця, адже від цього може залежати чиєсь життя та здоров’я, - йшлося у повідомленні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також