Через ревнощі рівнянин всадив у груди ножа своєму супротивнику

2450 0

Ми у соцмережах:

Фото - ілюстративне

Із ножовим пораненням учора, 11 травня, близько опівночі до рівненської міської лікарні доставили 26-річного жителя Корецького району.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області, поблизу кафе на вулиці Соборній у Рівному між пораненим та 30-річним рівнянином виник конфлікт. Чоловіки були п’яними і почали сваритися через дівчину. 

Під час сварки рівнянин вдарив жителя Корецького району ножем у ліву сторону грудей.  

Потерпілого із проникаючим пораненням грудної клітки госпіталізували у реанімацію. Після проведеного оперативного втручання його життю нічого не загрожує.

Поліцейські Рівненського відділу поліції затримали причетного до вчиненого злочину жителя обласного центру в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.  

Слідчі Рівненського відділу поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України та підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою. 

Як з’ясувалося, 30-річний рівнянин вже потрапляв у поле зору правоохоронців і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж. Тепер санкція інкримінованої йому статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також