Через Рівне проїхались учасники «Мотопробігу єдності»

1512 0

Ми у соцмережах:

Через Рівне проїхались учасники «Мотопробігу єдності»

За 12 днів кілька десятків байкерів з усієї України ставлять собі за мету подолати шлях від Ужгорода до Запоріжжя з національними прапорами в руках. Їхній шлях пролягає через 6 тисяч кілометрів і 51 українське місто.

У більшості обласних і деяких районних центрах України вони зупиняються на годину, спілкуючись та фотографуючись з місцевими жителями. Цьогорічний мотопробіг є четвертим за ліком. У Рівному його організаторами виступив мотоклуб "Cruisers MCC".

-- Мета дуже проста – єднання країни. Тут зібрані представники всіх областей України, які вирушили на старт, на Ужгород, щоб проїхати через всю країну з прапором України і показати, що ми єдині. Така ціль, – розповів Суспільному співорганізатор "Мотопробігу Єдності-2020" Микола Спірідонов.

За словами президента рівненського мотоклубу "Cruisers MCC" Максима Владімірова, їхня крайня західна точка – Ужгород, вони їдуть на схід, на північ, потім на південь, на Чонгар і кінцева точка – це острів Хортиця в Запоріжжі.

- Це акція абсолютно безполітична, аполітична, ніяких підтримок, ніяких спонсорств, ніякого цього немає. Всі їдуть за свої на своїх, – сказав Максим Владіміров.

Закінчити мотопробіг планують 2 серпня. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також