Через стихію без світла на Рівненщині були тисячі осель

1004 0

Ми у соцмережах:

Через стихію без світла на Рівненщині були тисячі осель

Наразі повернули електрику 2,5 тисячам абонентів, чиї домівки були знеструмлені через негоду, - кажуть в Рівнеобленерго.

Штормовий вітер вирував на Рівненщині впродовж суботи та неділі. Тож працівники Рівнеобленерго протягом усіх вихідних оперативно відновлювали електропостачання споживачам – працювали в режимі нон-стоп, залучаючи додаткові бригади та техніку для усунення наслідків стихії.
 
Найбільше знеструмлень негода спричинала на території обслуговування Березнівської, Гощанської, Дубенської, Корецької, Рівненської районної, Дубровицької та Сарненської дільниць.
 
 - Загалом до відновлювальних робіт залучалося 27 бригад енергетиків та 32 одиниці техніки. Наразі наші фахівці завершили всі ремонтні роботи в мережах середньої напруги, продовжуємо відпрацьовувати поодинокі заявки на лініях 0,4 кВ. Зауважимо, що складні погодні умови спричинили падіння гілок та дерев, що своєю чергою призводить до обриву проводів. Це найчастіша причина знеструмлень в умовах стихії. На фото – наслідки негоди, які довелося усувати нашим працівникам на Дубровиччині та Сарненщині, - кажуть енергетики.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також