Через телефон не здали тест

1288 0

Ми у соцмережах:

Через телефон не здали тест

Громадські активісти, які спостерігали за перебігом незалежного зовнішнього оцінювання, розповіли, що найбільш масовим порушенням з боку учасників було використання мобільного телефону.

Громадські активісти, які спостерігали за перебігом незалежного зовнішнього оцінювання, розповіли, що найбільш масовим порушенням з боку учасників було використання мобільного телефону. Спостерігачі зафіксували більше десяти випадків користування телефоном. Такі факти було задокументовано, а порушників позбавили права здавати тест. А тим часом уже розпочалася підготовка до вступної кампанії. З 2 по 17 липня абітурієнти зможуть подавати заяви і документи. У вступників прийматимуть сертифікати Українського центру оцінювання якості освіти, видані цьогоріч, а також із 2008 по 2011 рік. Документи ж можна подавати максимум до п'яти вищих навчальних закладів. У кожному з них дозволяється вибирати не більше трьох спеціальностей.

Довідка "РВ" На Рівненщині цьогоріч налічується 10 460 випускників одинадцятих класів (це майже на 1000 більше, ніж торік), 14 554 учні закінчили 9 клас, понад 4 тисячі — професійно-технічні заклади.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також