Через телеграм-канал замовив наркотики і прорахувався

1998 0

Ми у соцмережах:

Через телеграм-канал замовив наркотики і прорахувався

На Рівненщині поліцейські викрили двох чоловіків на зберіганні наркотиків

Учора, близько 02:30 ночі під час комендантської години на вулиці Фабричній у Рівному працівники патрульної поліції зупинили для перевірки чоловіка. У 40-річного рівнянина виявили у кишені пакетик із кристалічною речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотичну. На місце події оперативно прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці задокументували вчинене кримінальне правопорушення і вилучили наркотики. Рівнянин пояснив поліцейським, що зберігав їх для власного споживання.

Крім того, близько 14-ї години біля села Великий Олексин працівники територіальної оборони побачили двох чоловіків, які зупинилися на узбіччі та підозріло поводилися. Під час перевірки в телефоні 21-річного рівнянина виявили позначку геолокації. Хлопець зізнався, що через телеграм-канал замовив наркотичну речовину і приїхав на визначене місце забрати закладку. Поліцейські вилучили молодиків білу кристалічну порошкоподібну речовину.

За фактами незаконного зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин слідчі Рівненського РУП та ВП № 1 Рівненського РУП розпочали досудові розслідуванн. Вилучене направлятимуть на експертизу. Максимальне покарання, передбачене санкцією інкримінованої статті — позбавлення волі на строк до трьох років, повідомляє поліція Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також