«Червона калина» вже працюватиме, а ОДЕКу дозволити провести змагання

1147 0

Ми у соцмережах:

«Червона калина» вже працюватиме, а ОДЕКу дозволити провести змагання

На Рівненщині вирішили послабити карантин. Кажуть, епідеміологічна ситуація в області покращилась. Тож на комісії ТЕБ та НС області вирішили відкрити оздоровчий центр «Червону калина».

 Там дозволили  лікувати хворих на особливі захворювання.

Разом з тим, заклад працюватиме з дотриманням усіх епідеміологічних вимог.

Відтак, лікування пацієнтів буде здійснюватися лише при наявності направлення від лікаря та негативного результату тесту на COVID-19 методом ПЛР або ІФА, проведеного напередодні.

Щодо обслуговування пацієнтів, медперсонал повинен працювати у засобах індивідуального захисту – це маска, окуляри або щиток, рукавички. Обов’язковим є використання антисептиків і дотримання соціальної дистанції. Приміщення закладу має регулярно дезінфікуватися. При вході – проведення безконтактної термометрії.

Усіх пацієнтів будуть розміщувати в палатах по одному, за виключенням дітей, які будуть перебувати з одним із родичів. Харчування хворих буде проводитись у відокремлених приміщеннях із дотриманням соціальної дистанції.

Також місцевому клубу «Одек» членами комісії дозволено провести футбольний матч-відповідь. Він відбудеться у смт Смига Дубенського району, під відкритим небом та без глядачів.

Напередодні усім футболістам зроблять ПЛР-тестування, і тільки у разі негативного результату – гравці допускатимуться до гри.

За «Кубок України серед аматорських команд» змагатимуться футбольні клуби «Одек» (Рівненська область) та «Олімпія» (Полтавська область).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також