«Чесно» звинуватило рівненського нардепа у «нечесному голосуванні»

1362 0

Ми у соцмережах:

«Чесно» звинуватило рівненського нардепа у «нечесному голосуванні»

Картки народних депутатів Дмитра Лінька, Ігоря Мосійчука , Євгена Дейдея та Андрія Лозового, який родом з Рівного, у вівторок, 20 листопада, голосували на пленарному засіданні Верховній Раді, хоча самі депутати перебували в Одеській області.

Це помітив громадський рух «Чесно. Як йдеться на сайті руху, перебування нардепів на Одещині підтверджують фото та відео на їхніх сторінках у соцмережах.

«Вони вирушили до Рені та Ізмаїла, аби, за їхніми власними словами, зупинити “злочинну контрабанду” лісу-кругляку через місцеві порти до Румунії. Таке “доручення” нардепам нібито дав лідер фракції Радикальної партії, яку вони представляють, Олег Ляшко, який потім на засіданні Ради демонстрував відеоролик їхньої “викривальної операції”», - йдеться у повідомленні «Чесно».

На запитання «Чесно», яким чином картки відсутніх депутатів-радикалів голосували, Ляшко коротко відповів: «Натисканням кнопки. Перестаньте тролить. Іди гуляй"!

Загалом 20 листопада відбулося 26 голосувань. Лінько, Лозовий і Дейдей голосували 10 разів, Мосійчук - 9 разів. Голосування відбувалися у часовому проміжку 13:51 - 18:04. У цей час четвірка перебувала на Одещині.

Ігор Мосійчук «Чесно» прокоментував так: «У картки запитайте! Моєї картки зі мною не було, я здаю її в секретаріат. Я не знаю, я тільки з літака повернувсь. Може хтось підробив це все, я звідки знаю?...”.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також