«Честь маю, слово тримаю!»: Олексій Муляренко став кандидатом на міського голову Рівного від партії "Сила і Честь"

1120 0

Ми у соцмережах:

«Честь маю, слово тримаю!»: Олексій Муляренко став кандидатом на міського голову Рівного від партії

22 вересня партія "Сила і Честь" висунула кандидатом на посаду міського голови Рівного голову Рівненської ОДА (2016-2019 рр.), депутата Рівненської міськради Олексія Муляренка. Рішення про це одноголосно підтримали під час конференції Рівненської обласної організації партії “Сила і Честь”.

Олексій Муляренко також очолить список партії на виборах до Рівненської міської ради. У нього увійшли люди честі – відомі у Рівному лікарі та медики, педагоги, митці, правозахисники, підприємці, досвідчені управлінці, громадські діячі та ін.

- Ми є потужною командою, яка складається з професіоналів, що мають успішний управлінський досвід в різних сферах та не бояться взяти на себе відповідальність за розвиток Рівного. А підвищення якості життя кожного рівнянина - один з головних наших пріоритетів. Ми розробили чітку програму дій та низку першочергових кроків, які необхідно здійснити, аби цього досягти. Ми щиро вдячні кожному, хто підтримує нас. Гарантую, що не підведемо! Честь маю, слово тримаю!, - зазначив Олексій Муляренко, виступаючи під час конференції.

Нагадаємо:  Олексій Муляренко – корінний рівнянин. У 2015-2016 роках він працював секретарем Рівненської міської ради, а з 2016 року по 2019 рік – був головою Рівненської ОДА. Під час його каденції на Рівненщині було збудовано або розпочато будівництво найбільшої, за часи незалежності України, кількості соціально значущих інфраструктурних об’єктів. Таких можна нарахувати понад дві сотні: школи, дитячі садочки, спортивні комплекси та майданчики, ФАПи та ін.. Було також відремонтовано та побудовано понад 200 кілометрів якісних доріг.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також