Четвер у Рівному обіцяє бути мокрим

662 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

З цього дня починається спад літа, який продовжиться до 26 серпня: у цей час листя на деревах починає набувати осіннього забарвлення. У минулі часи наші пращури помітили, якщо день 27 липня спекотний, сухий, то й зима буде морозною і малосніжною. Втім, на завтра синоптики обіцяють нам дощі.

Такий прогноз дає на завтра Рівненський обласний центр з гідрометеорології:

27 липня: В тиловій частині циклону з центром над північно-східними районами України буде хмарно з проясненнями. Короткочасний дощ. Місцями гроза, слабкий град. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура вночі 11-16º, вдень 16-21º. Атмосферний тиск буде слабо рости.

А це - прогноз Sinoptik.ua суто для рівнян:

- В Рівному протягом усього дня погода буде похмурою. Протягом усього дня очікується дощ, який ближче до вечора повинен закінчитися.

Так що четвер буде доволі вітряним і прохолодним.

Як пояснює Укргідрометцентр, мінлива погода в Україні цього тижня зумовлена приходом циклону. Він принесе дощі з грозами та похолодання. У західних областях уночі температура опуститься до +9°С. У найближчі дві доби у західній, північній, більшості центральних областей пройдуть дощі з грозами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також