Чи є життя після талант-шоу: розповіді переможців

1613 0

Ми у соцмережах:

Чи є життя після талант-шоу: розповіді переможців

Шотландська домогосподарка Сюзан Бойл в один момент перевернула з ніг на голову британський шоу-бізнес, коли в прямому ефірі конкурсу «Британія має талант» заспівала арію «Я маю мрію» з мюзиклу «Знедолені». 47-літню жінку, що не підпадала під жодні рамки гламуру та не могла похизуватись стрункою фігурою, преса одразу ж прозвала «гидким каченям». Тим не менше Сюзан отримала найвищі оцінки у суддів та визнання мільйонів глядачів. І хоча співачка посіла лише друге місце у конкурсі, її дебют став світовою сенсацією. 2009 року Сюзан випустила студійний альбом I dreamed a dream, який мав шалений комерційний успіх. Українські ж переможці талант-шоу купують квартири, відкривають власні школи танцю, а інколи й страждають на зіркову хворобу. «Українська правда. Життя» поцікавилась, як змінилось життя новоспечених зірок.

Ксенія Симонова, переможниця проекту «Україна має талант»: ”Ми найбільше за всіх здивувались, коли я перемогла. Але я просто хотіла взяти участь. Не вбачала в інших учасниках конкурентів, з усіма зберегла дуже хороші стосунки. Для мене всі ефіри було суцільним задоволенням! Звичайно, багато учасників прийшли заради виграшу і це нормально. Для мене ж це був перший і єдиний конкурс у моєму житті. Мені дуже пощастило, але розумію, що змагання мені вже не потрібні. Звичайно, після проекту відбулись суттєві зміни, але я не змінилась. Моє життя було дуже цікавим і до виграшу. Попри те, що я не мала ані грошей, ані квартири, я працювала художницею, у мене був на той час маленький хлопчик. Сьгодні я опікуюсь Сімферопольським дитячим будинком. Раз на два тижні приїжджаю до діток із подарунками. Тепер я дуже багато подорожую, боюсь навіть казати скільки! Мені дуже багато країн вже пропонували громадянство, апартаменти. Але я відмовляюсь — хочу жити в рідній Євпаторії. Дуже непросто жити в нашій країні, але я її люблю. Мрію, щоб і наші люди навчились її любити. От була в Монако. Це та ж Ялта, яку просто більше люблять! У рідній Євпаторії я можу пройтись із сином по вулицях, прогулятись, зайти в магазини. І навіть якщо люди впізнають мене, то поводяться дуже коректно. А ось коли приїжджаю з виступами у мегаполіси, то з охороною, по вулицях просто так не ходжу. Мені подобається життя в провінції. Взагалі я користуюсь своєю популярністю, але тільки для того, щоб привернути увагу людей до певних соціальних проблем — раку, сирітства, хворих діток. У мене з моменту перемоги у проекті не було зіркової хвороби, — допоміг власний досвід, адже перша моя освіта — психолога. Я вважаю, страждати на зіркову хворобу — це смішно і дивно. Я досі відкрита, доступна людина і працюю дуже багато. Моя робота — це важка праця».

Олександр Геращенко, переможець проекту «Танцюють всі!»:

 
”Після перемоги у проекті відкрив у Полтаві власну танцювальну школу Alexander Geraschenko Dance Center. Там і викладаю, танцюємо будь-які стилі. А зараз я в Києві — готуюсь до прямого ефіру на СТБ — будемо танцювати на проекті «Танцюють всі!-4». Також купив квартиру в Полтаві і дуже радію, тому що 6 років поневірявся по квартирах, а тепер є своя. Крім того, після участі в проекті «Танцюють всі!» у мене з’явилась кохана дівчина — напарниця Марта Жир. Після перемоги я швидко звик до підвищеної уваги людей і мені це подобається. А сьогодні цікаво було б спробувати себе в іншому танцювальному проекті. Наприклад, в Америці — там дуже багато конкурсів».

Стас Шурінс, переможець проекту «Фабрика зірок»:

 
”Фабрика — це був перехід на новий етап життя. Я змінив місце роботи, місце проживання, друзів. Залишилася тільки сім’я і найближчі люди. У мене була дівчина Еріка — ми і з нею розійшлись. Спочатку здавалось, що мене ніхто не любить, особливо коли поставили в номінацію на виліт з проекту. Я був впевнений, що повернусь назад у Ригу. Але коли побачив повний зал людей, які кричали моє ім’я — все стало на свої місця. Дійсно, у мене була зіркова хвороба, можливо, через втому або брак самореалізації. Але я цей етап давно пройшов. Мої фани — я дуже ціную цих людей. Звісно, спочатку дуже лякали окремі емоційні дівчата, але все вже добре. Сьогодні я абсолютно самостійний виконавець. Всюди їжджу з водієм, він же — моя охорона. Скільки заробляю за виступи — не скажу, але на брак грошей не скаржуся».

Олександр Останін, переможець проекту «Танцюють всі!»:

 
”В особистому житті нічого взагалі не змінилось, а от з’явилось багато нових друзів, знайомих, прихильників. Люди впізнають мене на вулиці, і мені це дуже подобається. Просять сфотографуватись, автограф або просто тиснуть руку. Я ж не ховаюсь, мені приємна така увага. Частину виграних грошей (приз переможцю проекту «Танцюють всі!» становив 250 тисяч гривень) я вклав у відкриття власної танцювальної школи Ostanin Dance Center. Тому крім танців, довелось стати і менеджером. Тут стала в пригоді вища освіта економіста, адже тепер працює моя танцювальна школа, де я викладаю степ і контепорарі. Я не даю приватних уроків танцю, але індивідуальне заняття може коштувати 100-150 гривень. Також на виграні гроші вже четвертий рік поспіль їжджу в Нью-Йорк, щоб повчитись танцю у найкращих викладачів світу. Крім того, продовжую брати участь в різних конкурсах. Наприклад, недавно переміг у російському проекті «Минута славы», також постійно їжджу на чемпіонати світу зі степу. У мене немає ані охорони, ані водія, я досі простий скромний хлопець».

Олексій Кузнецов, переможець проекту «Х-фактор»:

 
”Цей проект змінив моє життя кардинально і безповоротно. Якщо раніше я не міг визначитися, що мені більше до вподоби — бокс чи музика, то тепер остаточно переконався, що музика — моє покликання. Перемога в «Х-факторі» принесла більше проблем, заздрісників. Після проекту, коли учасники підписали договори з музичними лейблами, всі чекали чогось — записів альбомів, концертів. Але було велике розчарування… Я розірвав контракт і на сьогодні у мене є продюсер, моя команда, з якою і працюю. Я даю концерти, ось вернувся недавно з Монако. Повернувся до класичної, оперної музики. Знаю, що на кожен товар є свій покупець і в мене будуть слухачі. Зараз будемо знімати кліп на мою пісню «Любовь есть во всем». Дуже хотілося б виступити від України на Євробаченні. До речі, недавно був на презентації кліпу своїх добрих знайомих, гурту «Діти капітана Гранта». Але вислів, що в шоу-бізнесі немає друзів, починає підтверджуватись. Слава ніяк не вплинула на моє особисте життя. У мене є кохана дівчина, з якою живемо у неї на квартирі в столиці. У творчість 2 мільйони гривень, виграних на проекті «Х-фактор», не вкладаю. Це невигідно — дуже мало для шоу-бізнесу. Грошима допомагаю поставити на ноги хворого батька. Також придбав на них деякі речі для себе, зокрема, омріяне музичне обладнання».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також