Зазвичай, у крупи потрапляють три типи комах: зернові довгоносики, борошняні жуки та харчова міль. Їхні яйця або личинки можуть знаходитися всередині або зовні пакетів з продуктами, придбаних у магазині. Якщо ви хочете зберегти заражену їжу, ви можете розігріти її в духовці, щоб убити комах. Нагрівайте її при температурі 60°C щонайменше 15 хвилин. Поміщення продуктів у морозильну камеру на 48 годин також уб’є яйця, личинки та дорослих особин.
Щоб уникнути появи жучків та молі в майбутньому, найкраще складати продукти в банки, що герметично закриваються: поліетиленові пакети не є перешкодою для комах. Відлякати шкідників зможуть і різноманітні сушені трави, зокрема — лаврове листя.





