Чи можна українцю отримати іпотеку в Канаді з мінімальним кредитним рейтингом?

131 0

Ми у соцмережах:

Чи можна українцю отримати іпотеку в Канаді з мінімальним кредитним рейтингом?

Найбільша мрія українців після переїзду до Канади – це власна оселя, яку можна облаштувати на свій смак. Аби придбати дім вони накопичують кошти та звертаються до різноманітних фінансових установ для отримання іпотеки. Однією з умов іпотечного кредитування в Канаді є наявність кредитного рейтингу.

Кредитна історія в Канаді створюється українцями з нуля. Українські банки й інші установи не передають інформацію, що стосується надійності та фінансової стабільності клієнтів. Тому новоприбулим українцям варто поступово формувати власний рейтинг, аби надалі претендувати на вигідну іпотеку й інші кредитні продукти.

Як отримати іпотеку в Канаді з мінімальним кредитним рейтингом?

як отримати іпотеку в Канаді з мінімальним кредитним рейтингомУкраїнці, які лише розпочали власну історію в Канаді, дуже часто не мають достатнього кредитного рейтингу. Вони поступово адаптуються в новій країні, отримують Social Insurance Number, відкривають банківські рахунки, отримують перші позики та накопичують бали рейтингу.

Для отримання іпотеки українцям у Торонто й інших містах Канади потрібно подбати про підвищення рейтингу. Для цього треба:

  • регулярно сплачувати рахунки;
  • вчасно вносити регулярні платежі;
  • не допускати використання понад 30% кредитного ліміту.

Навіть один прострочений платіж може мати негативні наслідки для рейтингу. Тому потрібно зважувати власні можливості та контролювати витрати.

На показники кредитного рейтингу впливає кількість жорстких перевірок за рахунком, які проводять кредитори. Проте, самостійний запит рейтингу не погіршує його.

Допомога українцям у Канаді від спілки «Будучність»

Кредитна спілка «Будучність» забезпечує своїм членам доступ до великого переліку фінансових послуг на дуже вигідних умовах. Кожен українець має шанс стати одним із співвласників об'єднання, вдало інвестувати кошти й отримати прибуток.

Представники спілки допоможуть українцям, які прагнуть придбати перше житло на новому континенті, зорієнтуватися у пропозиціях, уникнути ризиків і зробити правильний вибір. Вони розкажуть, чи можлива іпотека в Канаді без кредитного рейтингу, дадуть рекомендації, як його підвищити та зменшити суму авансу за житло.

Отримати консультацію можна в одному з офісів кредитової спілки в Торонто, Норт-Йорку, Гамільтоні, Міссісауті, Оквілі й Оттаві. Детальна інформація щодо отримання іпотеки представлена на сайті організації bcufinancial.com.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також