Чи можна вживати суші під час дієти?

170 0

Ми у соцмережах:

Чи можна вживати суші під час дієти?

Суші не тільки смачна і поживна страва, а ще вони можуть стати відмінним союзником під час дієти. Потрібно лише серед величезної кількості видів суші вибрати менш калорійні та вживати їх у дозволеній кількості. Замовляючи роли у Львові ви збережете час і здоров’я.

В чому різниця між дієтою і правильним харчуванням?

Багато хто вважає, що дієта і правильне харчування це одне і те саме поняття. Але різниця між ними є і доволі суттєва. Дієта по суті це обмеження себе у певних продуктах з метою схуднення. Як результат:

  • Погане самопочуття;
  • Запаморочення;
  • Анемія.

Також ситуацію посилює і психологічний стрес, коли постійно боїшся зірватися.

Великий недолік будь-якої дієти - це її тимчасовий ефект. На жаль, зайві кілограми повертаються з часом знов. Дієта це тимчасовий захід, а правильне харчування це спосіб життя. Яке забезпечує стабільне зниження ваги та поліпшує якість життя.

Головний принцип здорового харчування це збалансований раціон, який містить оптимальне співвідношення вуглеводів, білків і жирів. Здорове харчування має на увазі вживання корисної їжі у помірній кількості.

Чи можна суші вживати під час дієти?

Японська кухня вважається однією з найбільш збалансованих.Страви японської кухні складаються з таких корисних продуктів:

  • свіжа або ферментована риба;
  • морепродукти;
  • рис;
  • овочі 

Якщо проаналізувати склад продуктів, то можна переконатися, що вони містять оптимальну кількість поживних речовин. 

  • Рис для суші. Якщо рис вибраний і приготований правильно, то він надасть організму відчуття ситості, зарядить такою необхідною енергією. На додачу ще стане джерелом важливих вітамінів і мінералів. Таких як вітамін Е, вітаміни групи В, РР, калій, магній, селен.
  • Водорості норі містять харчові волокна, а також дуже важливий елемент для правильної роботи щитоподібної залози - йод.
  • Морська риба багата на корисні жирні ненасичені кислоти омега 3, омега 6, які покращують роботу серцево-судинної системи та зміцнюють імунітет. 

Якщо брати найпоширеніші додаткові інгредієнти, такі як огірок, авокадо, то бачимо, що вони теж насичують організм мікроелементами, антиоксидантами та вітамінами.

Як правильно вибрати суші під час дієти?

Щоб правильно вибрати роли під час дієти, обирайте ті, які містять не більше трьох інгредієнтів у складі начинки. Вивчаючи меню, прочитайте уважно склад страви. Надавайте перевагу ролам, начинка яких складається з креветок, горбуші, тунця, овочів. 

Приймайте їжу не поспіхом, ретельно пережовуючи кожен шматочок. Так ви не пропустите момент, коли насититися та уникнете переїдання. Уникайте страви з різноманітними соусами. Вони можуть містити багато цукру, солі та різні консерванти. Натомість небагато соєвого соусу не завадить. А вживаючи додатково імбир і васабі, прискорити свій обмін речовин. 

В Моносуші можна замовити вегетаріанські роли, які сподобаються любителям смачно поїсти та ні в якому разі не зашкодять фігурі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також