Чи не запізно прилетів Журавель?

3446 0

Ми у соцмережах:

Чи не запізно прилетів Журавель?

Минулої неділі Журавель несподівано «полетів» із Рівного до Києва. Рівненського музиканта разом із його групою «Ot Vinta!» запросили виступити перед дебатами кандидатів у президенти на «Олімпійському» стадіоні, які перетворилися на зустріч Петра Порошенка із виборцями. Щойно Юрій Журавель і його група заспівали свою відому пісню «Накурила баба Журавля», як перед сценою з’явився Порошенко — він йшов серед натовпу підтанцьовуючи. Після чого почав виступати перед тими, хто зібрався.

Цікаво, що раніше Юрій Журавель у властивій йому манері малював карикатури на Петра Порошенка. Найвідоміша із них та, де Порошенко з булавою сидить на бочці з порохом. Однак нещодавно карикатури Журавля змінили настрій. Порошенко з’явився уже в образі могутнього рокера, а його опонент Володимир Зеленський зображений боязливим «наполеоном». Саме малюнок із рокером-Порошенком прикрашав сцену концерту на його підтримку в Києві. Через це Юрія Журавля почали звинувачувати у свідомому підігруванні чинному президенту.

Юрій Журавель, лідер гурту «Ot Vinta!»:

— До нас зателефонували в останній момент та попросили приїхати. Усі витрати на дорогу було компенсовано. Взагалі усе відбулося так швидко, що у нас не було навіть можливості провести попередню репетицію. Звісно, що наш гурт погодився, бо не завжди випадає можливість виступати на стадіоні. Чомусь в нашій державі так склалося, що цілі стадіони збирають поп-співаки, а українські рокери залишаються в андеграунді. Для мене стало великою несподіванкою побачити біля стадіону стільки людей. Серед них я бачив чимало знайомих, які брали участь в подіях Помаранчевої революції та Революції гідності. Під час концерту нам сказали, що до нас іде Петро Порошенко. Тому й мусили припинити свій виступ. Хоч планували ще виконати кілька композицій.

Щодо моєї карикатури, де я прошу Петра Порошенка піддати драйву, то її попросив керуючий справами апарату Рівненської ОДА Олександр Бірюков. Цією карикатурою я хотів звернутися до Порошенка, щоб він звернув увагу на своє оточення. Адже багато років його оточували зрадники та злодії, які зараз з’являються в ефірах різних шоу та ллють на нього бруд. Особисто я й надалі критикуватиму президента. Однак президента Петра Порошенка, бо вважаю, що він найкращий керівник нашої держави за усі 27 років незалежності.

Мені кажуть, що я негативно ставлюся до Володимира Зеленського, але це не так. Для мене він хороший актор. Хай би й надалі у своїх виступах критикував президента. На мою думку, Володимир Зеленський не розуміє, що таке посада президента України й куди він іде. Адже є великий ризик, що в історії його запам’ятають не як хорошого актора, а як невдаху.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також