Чи небезпечно їсти один раз на день?

14226 0

Ми у соцмережах:

Чи небезпечно їсти один раз на день?

Більшість людей їдять кілька разів на день, проте дехто помилково вважає, що одного прийому їжі достатньо. Багато харчуються так для того, щоб скинути вагу, але експерти запевняють, що це може призвести до проблем зі здоров’ям.

Головна небезпека такого харчування в тому, що організм не отримує з їжею достатню кількість поживних речовин. Єдиний прийом їжі за день з часом може призвести до нападів переїдання, оскільки організму не вистачає енергії й різних мікроелементів. Крім того, після тривалого відчуття голоду люди починають перевищувати норму калорій в єдиний прийом їжі, тому вага не йде, а, навпаки, тільки збільшується.

Якщо людина довго не їсть, метаболізм сповільнюється, щоб утримувати в тілі енергію. А без повноцінного обміну речовин вага не знижуватиметься.

Якщо людина їсть один раз на день, її тіло переключається в «режим голодування». У результаті організм буде зберігати все те, що споживає людина, перетворюючи це в жир для забезпечення тіла «паливом».

Поряд з уповільненням метаболізму і підвищеним відчуттям голоду в організмі падає рівень цукру в крові. Це призводить до знесилення, виснаження, випадання волосся, непереносимості холоду, а також проблем із серцем.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також