Чи варто рівнянам їхати зараз до Львова на чашку кави?

887 0

Ми у соцмережах:

Чи варто рівнянам їхати зараз до Львова на чашку кави?

Влада Львова вирішила продовжити нинішні карантинні заходи до 12 квітня і запровадила в місті додаткові обмеження.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Андрій Садовий.

За його словами, вже з середи, 31 березня, громадський транспорт в місті перейде у режим спецперевезень за перепустками. Також у Львові скасовують безоплатний проїзд усіх пільгових категорій.

До 12 квітня усі заклади харчування працюватимуть лише "на виніс" або виконуватимуть замовлення за доставкою. Так само лише "на виніс" та за попереднім замовленням і надалі працюватимуть непродовольчі та будівельні магазини, тоді як усі ринки - як продовольчі, так і непродовольчі - мають бути закриті. Відкриття літніх майданчиків ресторанів також відклали.

Також під забороною - проведення усіх масових заходів у місті.

Львівські школи продовжать, як і раніше, працювати в дистанційному режимі. Водночас нові обмеження зачепили роботу дитсадків: всі вони перейдуть в режим чергових груп для дітей, батьки яких працюють. Пан Садовий пояснив, що таким чином влада прагне мінімізувати кількість дітей, які перебуватимуть у дитсадках.

Посилений карантин у Львові діє з 19 березня. Рішення, пояснював тоді Садовий, необхідне, "щоб не допустити колапсу медичної системи міста". Львів наразі входить до так званої "червоної" карантинної зони, де діють найжорсткіші обмеження, - разом зі ще 10 регіонами. До неї станом на 30 березня також входять Київська, Чернігівська, Івано-Франківська, Житомирська, Закарпатська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Чернівецька області, а також Київ.

За публікацією "Рівне Експрес".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також