Чим небезпечна локшина швидкого приготування?

295 0

Ми у соцмережах:

Чим небезпечна локшина швидкого приготування?

Локшина швидкого приготування, попри свою популярність і зручність, може мати негативні наслідки для здоров’я.

Надлишок натрію:

Локшина швидкого приготування часто містить високий рівень натрію, що може призвести до серйозних захворювань, зокрема раку шлунка, серцево-судинних хвороб та інсультів.

Добавки:
У складі такої локшини можуть бути різні консерванти та підсилювачі смаку. Деякі з них, наприклад третинний бутилгідрохінон (TBHQ), можуть бути шкідливими для здоров’я та викликати різні побічні ефекти.

Глутамат натрію:
Цей інгредієнт, також відомий як мононатрієва сіль глутамінової кислоти, часто використовується в локшині швидкого приготування як підсилювач смаку. У деяких людей він може спричиняти головний біль та інші небажані реакції.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також