Чим небезпечні суші

2018 0

Ми у соцмережах:

Чим небезпечні суші

Безліч морських організмів заражені бактеріями, які провокують захворювання гострими кишковими інфекціями і виразкою шлунку. Тому мікробіологи говорять, що їсти морепродукти необхідно тільки після теплової обробки.

Безліч морських організмів заражені бактеріями, які провокують захворювання гострими кишковими інфекціями і виразкою шлунку. Тому мікробіологи говорять, що їсти морепродукти необхідно тільки після теплової обробки. Що стосується японців, для яких суші, ролли і сашимі є національними стравами, то вони їдять напівсиру рибу впродовж багатьох століть. Імунітет до збудників кишкових захворювань вироблений у них на генетичному рівні. Найчастіше сира риба заражена паразитом Anisakis. Він не розвивається в людському організмі, але його личинки, потрапивши в шлунок, можуть призвести до серйозних захворювань. Про це говорили учасники з’їзду Американської колегії гастроентерологів. Справа ускладнюється тим, що діагностувати і лікувати подібні захворювання украй важко.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також