Чим небезпечний цукор при COVID-19

1185 0

Ми у соцмережах:

Чим небезпечний цукор при COVID-19

Медики настійно рекомендують обмежити вживання білого цукру при зараженні COVID-19.

Інакше, запевняють інфекціоністи, ймовірні негативні наслідки для організму.

При цьому лікарі звертають увагу, що під час хвороби смакові рецептори все одно в повній мірі не забезпечують гостроту і глибину смакових відчуттів. Крім іншого, висока ймовірність ураження судин і підшлункової залози.

У той же час антибіотики і лікарські препарати, які хворий приймає під час хвороби, викликають різке підвищення цукру в крові. В результаті може виникнути додаткове навантаження на організм. Крім того, антибіотики вбивають мікрофлору кишечнику, у зв'язку з чим також виникають зміни в засвоєнні цукру.

Кількість солодкого необхідно тимчасово обмежити і протягом деякого часу після одужання, для того щоб уникнути підвищення рівня цукру в ослабленому недугою організмі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також