Чим відрізняються чоловічі футболки від поло? Яку з них купити?

620 0

Ми у соцмережах:

Чим відрізняються чоловічі футболки від поло? Яку з них купити?

Чоловічі футболки та поло — це насамперед зручний та стильний одяг для літа. Проте їх можна використовувати впродовж усього року, адже це чудова основа для повсякденних та елегантних образів. Обидві моделі футболок чудово виконують це завдання, однак між ними існують певні відмінності, про які важливо пам’ятати під час купівлі та стилізації. Отже, що варто придбати — футболку чи поло?

 Які особливості та переваги мають чоловічі футболки?

Почнімо з класичних футболок. Зазвичай це моделі з круглим вирізом навколо шиї та короткими рукавами, виготовлені з легкої тканини, що легко та плавно облягає тіло. Базові футболки цього типу — це надзвичайно універсальна річ, адже такі футболки можна успішно інтегрувати практично в будь-який образ — від повсякденного до робочого та елегантного. Також існує багато футболок з V-подібним вирізом. Такі моделі найкраще пасують струнким чоловікам з хорошою фізичною формою, адже виріз підкреслює грудні м’язи, візуально видовжує шию та врівноважує вузьке обличчя. Якщо ви не бажаєте привертати уваги до цієї ділянки тіла, обирайте стандартний варіант. На деяких футболках можна побачити кишені, проте таку модель варто обрати лише тоді, коли ви бажаєте візуально зробити свій тулуб більшим. Також варто зазначити, що футболка — це предмет чоловічого гардероба, основними атрибутами якого є невимушеність та неформальність, тому варто обережно ставитися до футболок, які мають спеціальні потертості, яскравий колір або принт, розрізи, оскільки це робить футболку ще більш неформальною. Нова ошатна футболка без зайвих елементів гарантовано стане більш практичною річчю у вашому гардеробі. 
 
Футболки мають чимало переваг. По-перше, їх можна легко та швидко одягати й знімати, що, звісно, дуже зручно та економить час. По-друге, футболки заведено носити з шортами, джинсами, чиносами або джогерами — тобто з усіма найпопулярнішими видами чоловічих штанів. Светри, худі та світшоти, спортивні піджаки, джинсові та шкіряні куртки — усі ці речі також можна і потрібно поєднувати з футболками. По-третє, це надзвичайно практичний елемент гардероба, який стане у пригоді в різних ситуаціях. По-четверте, незалежно від дизайну футболки, вам буде в ній зручно та комфортно (за умови, що ви виберете правильний розмір та якісну тканину). По-п’яте, футболки — це недорого, тому ви можете придбати багато різних моделей, витративши не надто багато коштів. Очевидно — варто регулярно оновлювати свій гардероб, додаючи в нього декілька нових футболок. У цьому вам допоможе інтернет-магазин Answear.ua (https://answear.ua/k/vin/odyag/futbolky-ta-polo), який пропонує стильні та якісні футболки для сучасних чоловіків.
 
Чим поло відрізняються від футболок та як їх стилізувати?
 
Що таке поло? Часто можна почути твердження, що поло — це проміжний варіант між футболкою та сорочкою, в якому поєднується простота й зручність футболки та елегантність сорочки. Свою популярність футболки поло здобули в 1930-х роках і відтоді залишаються важливим атрибутом чоловічої моди. Футболки поло зазвичай виготовляють з якісного бавовняного полотна під назвою «піке». Головними перевагами цього матеріалу є здатність добре пропускати повітря, еластичність, зносостійкість. Як порівняти з матеріалом, з якого виготовляють класичні футболки, піке має виражену текстуру і тому здається щільнішим, хоча це не впливає на еластичність футболки. Ще однією важливою відмінністю поло від футболок є наявність коміра-стійки, безшовної застібки на ґудзиках (зазвичай на трьох) та невеликих бокових розрізів в нижній частині для додаткової зручності.

Поло — це повсякденний напівелегантний одяг, який має чимало переваг. По-перше, це ідеальний вибір для ситуацій, коли потрібно щось більш вишукане, ніж футболка — як-от для побачення, родинного обіду, вечері або відпочинку з друзями тощо. По-друге, поло — це зручно і практично, адже зазвичай цю футболку не заведено заправляти в штани, як сорочку. По-третє, футболки поло можуть мати найрізноманітніші відтінки, тому ви гарантовано зможете обрати для себе відповідну модель. По-четверте, текстура поло може бути більш або менш вираженою, що дає змогу вибрати те, що вам подобається (класичний піке пасуватиме чоловікам з міцною статурою). Водночас варто пам’ятати, що «елегантні» деталі поло — комір та застібка на ґудзиках — можуть забезпечити як успіх, так і провал. Якщо комір поло надто м’який, він, найімовірніше, швидко почне скручуватися по краях. Тому варто звернути увагу на те, чи є в ньому додаткова підкладка. Натомість ґудзики в жодному разі не повинні відстовбурчувати застібку. Крім того, на деяких моделях поло також присутні кишені, однак і в цьому разі варто віддати перевагу моделям без кишень. Поло заведено одягати з чиносами, джинсами, елегантними штанами, шортами. Отже, що ж обрати — футболку чи поло? Наша порада — варто мати обидва варіанти, адже так ви зможете без жодних труднощів створити відповідний образ для тієї або іншої ситуації.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також