Чинив опір патрульним: у Рівному довелось затримали чоловіка, який заявив про ДТП з тролейбусом

1152 0

Ми у соцмережах:

Чинив опір патрульним: у Рівному довелось затримали чоловіка, який заявив про ДТП з тролейбусом

У Рівному чоловік повідомив поліцейським про ДТП, а коли те не підтвердилось – почав конфліктувати з водієм тролейбуса й чинив опір копам.

Про інцидент стало відомо з сайту ТРК "Ритм".

- 22-річний рівнянин викликав копів на вулицю Льнокомбінатівську 26 серпня пізно ввечері. Повідомив, що тролейбус № 4 наїхав на нього, розповіла Суспільному речниця управління патрульної поліції області Оксана Юрченко.Патрульні прибули, факт ДТП з потерпілими не підтвердився, оскільки у заявника були відсутні тілесні ушкодження, а у транспортного засобу відсутні механічні пошкодження. Але заявник вживав нецензурну лайку, на вимогу припинити правопорушення не реагував, почав вчиняти конфлікт з іншим водієм, працівниками поліції.  На Льнокомбінатівську приїхав 44-річний батько заявника. Він теж почав лаятися. Обом копи повідомили, що затримають і відвезуть у міськвідділ поліції. Вони розпочали здійснювати опір працівникам поліції під час затримання, розмахували руками та намагались нанести тілесні ушкодження поліцейським, намагались покинути місце події. На допомогу приїхали додаткові екіпажі, слідчо-оперативна група.

Чоловіків таки доставили у міськвідділ, на них склали адмінпротоколи за дрібне хуліганство та злісну непокору. За це передбачений максимальний штраф 255 гривень, або ж громадські роботи до шістдесяти годин, чи виправні роботи до двох місяців. На заявника про ДТП також винесли постанову про неправдивий виклик. За це кодекс передбачає від 85 до 119 гривень штрафу.

У поліції зазначили, що батько й син на вигляд були тверезими.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також