Чиновник показав новий проект басейну

1707 0

Ми у соцмережах:

Чиновник показав новий проект басейну

У місті Костополі вже давно планують збудувати басейн . Вперше його ескіз презентували депутатам ще у січні минулого року. Обрали й місце під будівництво – територію колишнього розважального центру.

Орієнтовний ескізний проект-пропозицію тоді розробила організація «Рівард-проект». Приблизна вартість будівництва становила  40 млн гривень, а виготовлення проектно-кошторисної документації – 450 тис. гривень»,

Днями голова Костопільської РДА Олександр Середа оприлюднив новий проект фасаду майбутнього басейну у місті Костопіль. На відміну від минулорічного -  новий має вигляд комерційної будівлі, IT бізнес простору чи торгового центру.

Пакет необхідних документів передали до ЦНАПу при Костопільській районній державній адміністрації, для отримання містобудівних умов та обмежень для будівництва. Згодом  документи подадуть на експертизу, а далі - на отримання дозволу на початок будівельних робіт. Згідно проекту, площа басейну становить майже 655 м2, а це 5 доріжок по 25 метрів та мала плавальна зала для дітей та людей з обмеженими можливостями. Сучасні душеві, гардеробні, адмінприміщення та тренувальна зала площею майже 100 м2, стануть довгоочікуваним доповненням матеріально-технічної бази для розвитку фізкультури, спорту та оздоровлення на Костопільщині.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також