Чиновник з Рівного розповів, як припинятиме хамство в медзакладах

1100 0

Ми у соцмережах:

Чиновник з Рівного розповів, як припинятиме хамство в медзакладах

Заступник міського голови Рівного Юрій Поліщук, який курує медичну галузь, пропонує запровадити персональну ідентифікацію усіх, хто працює у медзакладах міста, не залежно від посади.

Про це він сказав в ексклюзивному інтерв'ю Суспільному.

Таким чином чиновник реагує на скарги, які надходять в міську раду на "людей у білих халатах". 

- От люди скаржаться, що там нахамили, там обізвали, там накричали і так далі. Є простий ефективний спосіб (боротьби, - ред.) – це коли людина є ідентифікованою. Тобто коли тобі пишуть: на третьому поверсі в такій то поліклініці на мене накричала жінка в білому халаті з короткою зачіскою і пішла. Хто ця людина? Ну підіть, знайдіть в лікувальному закладі жінку в білому халаті, – пояснює Юрій Поліщук.

На думку посадовця, абсолютно усі працівники медичних установ повинні мати щонайменше бейджик з іменем, прізвищем та посадою.

- Як тільки людина стає ідентифікованою – бажання хамити різко зменшується, бажання накричати на когось чи тупнути ніжкою різко зменшується. І це простий елементарний спосіб, як вдвічі зменшити ось ці випадки хамства від медичних працівників до людей. Я на цьому наполягаю, вже навіть на нараді про це казав меру, – додає Юрій Поліщук.

За словами посадовця, такий підхід спробують впровадити не тільки у медзакладах, а й в усіх службах, які підпорядковані місту.

Нагадаємо, що заступник міського голови Юрій Поліщук був волонтером та учасником АТО, а також створив приватну дитячу клініку "Бейбі док". 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також