Чиновник з Рівненщини відпочивав на гірськолижному курорті і отримав зарплату

2438 0

Ми у соцмережах:

Чиновник з Рівненщини відпочивав на гірськолижному курорті і отримав зарплату

За процесуального керівництва прокуратури Рівненської області, за оперативного супроводу УСБ України в області, в рамках кримінального провадження за фактом службового підроблення документів та заволодіння бюджетними коштами , повідомлено про підозру службовій особі Територіального управління Державної судової адміністрації України в Рівненській області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у січні 2019 року підозрюваний неправомірно отримав заробітну плату, оскільки в цей час відпочивав на гірськолижному курорті у Буковелі та своїх обов’язків на займаній посаді не виконував.

Крім того, кримінальне правопорушення він вчинив за попередньою змовою зі своїм підлеглим працівником. Тому вирішується питання про повідомлення про підозру і цій особі також.

Досудове розслідування проводять слідчі СУ ГУНП в Рівненській області під процесуальним керівництвом прокуратури області.

Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також