Чиновники погодили трьом ресторанам продовження режиму роботи попри зауваження

1859 0

Ми у соцмережах:

Чиновники погодили трьом ресторанам продовження режиму роботи попри зауваження

У Рівному відтепер три заклади ресторанного типу зможуть працювати на годину-дві довше. Хоча проти продовження режиму роботи одного з них виступила і Держспоживслужба, і поліція.

 Один із ресторанів – «Кант», що знаходиться на вулиці Коперника, 9. Вони хочуть працювати цілодобово, і Рівненський міськвиконком дав такий дозвіл.

Також з 00.00 до 24.00, тобто цілодобово, дозволили чиновники працювати дискобару «Катарсіс», який знаходиться за тією ж адресою.

Щоправда, проти продовження режиму роботи обох цих закладів не було зауважень ні від Держспоживслужби, ні від пожежників, ні від поліції. А от щодо діяльності кафе «Шале» особи-підприємця Наталії Яницької за адресою: вулиця Відінська, 39-А вони були.

Зокрема, У Держспоживслужбі зазначається, що кафе знаходиться в безпосередній близькості від житлових будинків. А тому продовження роботи цього закладу до 24.00, про що просять його власники, може завадити сну і спокою рівнян, які проживають у тому районі. А в ГУ Нацполіції в Рівненській області заявили, що протягом року до правоохоронців нерідко надходили  повідомлення про низку правопорушень на прилеглій до кафе території. Тому в поліції заперечили проти того, щоб заклад працював довше.

І все ж Рівненський міськвиконком шляхом голосування погодив їм продовження режиму роботи після невеличкого зауваження від міського голови Володимира Хомка: «Хай працюють, а будуть скаржитись – заборонимо».  Можливо, це пов’язано з тим, що кафе сплатило понад 119 тисяч податків протягом 2017 року.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також