Чиновники провели нараду біля зоопарку та знайшли можливість суттєво розширити стоянку для авто

2144 0

Ми у соцмережах:

Чиновники провели нараду біля зоопарку та знайшли можливість суттєво розширити стоянку для авто

Про це повідомив рівнянам на своїй фейсбук-сторінці секретар міськради Рівного Віктор Шакирзян.

- Зараз багато говорять про розвиток туризму, про підтримку закладів, які приваблять до міста більше гостей, про розробку довгострокових стратегій. І все це, безумовно, не завадить. Але, вважаю, треба швидше переходити від слів до реальних справ. Рівненський зоопарк - найпопулярніший заклад нашого міста. Однак, він уже тривалий час потерпає від нестачі паркувальних місць. Тож, на найближчій сесії Рівнеради, ініціюватиму розпочати роботи з облаштування додаткової стоянки біля зоопарку. Оскільки рівняни й гості міста, приїжджаючи до цього закладу, змушені лишати автомобілі на узбіччях траси (подекуди за сотні метрів від входу).
Сьогодні, з керівниками комунальної галузі міста, провели біля Рівненського зоопарку робочу нараду. Однозначно можемо сказати - знайшли можливість суттєво розширити стоянку й збільшити кількість облаштованих місць для паркування автомобілів та автобусів з туристами .
P. S. А на наступному етапі важливо буде вирішити питання з безперебійним водопостачанням рівненського зоопарку, але це вже наступний крок. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також