Чиновники вітали сьогодні прокурорів зі святом, яке вони відзначатимуть 1 грудня

739 0

Ми у соцмережах:

голова ОДА і прокурор області

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль взяв участь в урочистостях до 30-річчя створення органів прокуратури України. Керівник області вручив працівникам прокуратури відзнаки облдержадміністрації - почесні грамоти та годинники. А від Рівненської обласної ради – її депутатів та керівництва – прокурорів привітав перший заступник голови Сергій Свисталюк.

- Приємно, що спільними зусиллями нам вдається вирішувати низку важливих завдань щодо захисту інтересів жителів Рівненщини. Ви допомагали перевіряти нелегальні заправні станції, МАФи, мобільні АЗС, контролювати дотримання карантину під час "червоної" зони. Дякую вам за віддану службу та підтримку. Нехай ваша принциповість та непохитність у служінні закону та справедливості, помножені на мудрість і знання допомагають у процвітанні незалежної, правової та демократичної держави та її громадян, - звернувся до присутніх голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Він також подякував працівникам прокуратури за чітку взаємодію з іншими структурами, громадськістю та органами влади. 

А Сергій Свисталюк зауважив, що до заслуг працівників органів прокуратури можна зарахувати той факт, що останні 10 років Рівненщина вигідно вирізняється з-поміж інших областей України щодо дотримання законності та правопорядку під час проведення виборів різного рівня. Сергій Свисталюк також відзначив високий рівень превентивної діяльності та конструктивну співпрацю правоохоронного відомства з органами влади.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також