Чиновники вручили у Рівному грамоти бухгалтерам та аудиторам

1894 0

Ми у соцмережах:

Чиновники вручили у Рівному грамоти бухгалтерам та аудиторам

Попри непростий час у Рівному привітали з професійним святом бухгалтерів та аудиторів голова обласної ради Сергій Кондрачук та його перший заступник Сергій Свисталюк.

Розпочали урочистості з  хвилини мовчання у пам'ять про всіх загиблих на війні з Росією. Учасників  заходу вітали зі святом, при цьому відзначаючи, що на ринку праці попит на фахівців-бухгалтерів та аудиторів завжди доволі високий.

- Сьогодні близько 18 тисяч військовозобов’язаних – це люди з економічною освітою. Ми працюємо нині на усіх фронтах і намагаємося робити це гідно, - зауважила депутат обласної ради Світлана Левицька, з ініціативи якої й відбувся захід.

 

Сергій Кондрачук наголосив, що нині від бухгалтерів та фінансистів залежить дуже багато:

- На сьогодні наповнення бюджету та стабільність фінансової сфери, без перебільшень, визначає існування нашої держави. Тож щиро бажаю здоров’я, стійкості, подальшого професійного розвитку та якомога швидшої перемоги!

 

Сергій Кондрачук також подякував Світлані Левицькій за ініціативу щодо проведення серії вебінарів, які відбулися на базі обласної ради і в ході яких фахівці ознайомили слухачів з найновішими змінами у законодавстві та актуальними у період воєнного стану нормативно-правовими актами.

Успіхів у роботі та добробуту побажали бухгалтерам та аудиторам Сергій Свисталюк та Володимир Петрів. Потому гості вручили нагороди обласної ради.

За сумлінну багаторічну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію і з нагоди Дня бухгалтера та аудитора почесні грамоти Рівненської обласної ради отримали: головний бухгалтер Рівненської обласної дитячої лікарні Леся Рогаль; провідний економіст Рівненського обласного академічного українського музично-драматичного театру Тетяна Омельчук; інспектор з бухгалтерського обліку відділу бухгалтерського обліку і звітності Радивилівської міської ради Лариса Головашкіна; керівник централізованої бухгалтерії відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Гощанської селищної ради Наталія Дорошкевич.

 Подяку обласної ради вручили бухгалтеру провідному господарчого та обслуговуючого персоналу обласного перинатального центр» Лії Процишиній.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також