Чиновників каратимуть за ями

1572 0

Ми у соцмережах:

Чиновників каратимуть за ями

Працівники відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції Рівненської області складають адміністративні матеріали на посадових осіб за ями

Інспектори склали протокол про адміністративне правопорушення на начальника "Рівненського міське ШЕУ" через те, що не виконав вимогу Національної поліції від 5 березня щодо усунення порушень правил, норм та стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху на вулицях міста. Він не ліквідував ямковість на перехресті вулиць Ніла Хасевича - Привокзальний Майдан, яка перевищує гранично допустимі пошкодження покриття, а глибина окремих вибоїн сягає 13 сантиметрів. Вручено нову вимогу (припис) на ліквідацію ямковості та інших недоліків на усіх вулицях Рівного.

Також інспектори винесли постанову на посадову особу -  начальника філії "Колоденська ДЕД" за неналежне утримання автодороги Н-25 "Городище-Рівне-Старокостянтинів". Будучи посадовою особою порушив правила, норми та стандарти, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільної дороги. Глибина вибоїн там також сягає 13 сантиметрів. Чиновнику також було вручено вимогу (припис). 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також