Чиновників покарали за порушення вимог фінансового контролю

1163 0

Ми у соцмережах:

Чиновників покарали за порушення вимог фінансового контролю

Понад 90 суб’єктів декларування сплатять штрафи.

Рівненський райсуд розглянув 2 протоколи про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, та притягнув до адміністративної відповідальності колишнього інспектора відділу нагляду і безпеки однієї із установ виконання покарань на території Рівненського району.

Встановлено, що посадовець у зв’язку із  припиненням діяльності, пов’язаної з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування несвоєчасно подав без поважних причин декларації, за період, не охоплений раніше поданими деклараціями та за минулий рік.

Постановою Рівненського районного суду протоколи об’єднано в одне провадження та колишнього інспектора відділу нагляду і безпеки визнано винним у вчиненні вказаних адміністративних правопорушень та накладено адміністративне стягнення -  штраф у розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.

Рівненська місцева прокуратура повідомила, що  упродовж поточного року  брала  участь у судових розглядах 108 справ про адміністративні правопорушення, пов’язаних з корупцією. За результатами їх розгляду притягнуто до відповідальності 94 правопорушника та накладено стягнення штрафів на загальну суму 65 450 грн.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також