Столична чиновниця інспектувала лікарню в Костополі

297 0

Ми у соцмережах:

Столична чиновниця інспектувала лікарню в Костополі

Марія Карчевич, заступниця міністра охорони здоров’я України, разом з керівником департаменту охорони здоров’я Рівненської ОДА Олегом Вівсянником 20 липня відвідали Костопільську багатопрофільну лікарню інтенсивного лікування. Мета візиту - рівень готовності лікарні до відкриття реабілітаційного відділення.

- Ми перебуваємо у процесі інтенсивної підготовки до відкриття відділення на 20 місць. Персонал є, частина обладнання є, частину придбаємо, ремонт завершуємо, - розповіла генеральна директорка Костопільської БЛІЛ Наталія Кондратюк.

Відкриття реабілітаційного відділення заплановане на вересень цього року. Марія Карчевич також оглянула приміщення, підготовлене під встановлення комп’ютерного томографа, який лікарня невдовзі одержить безкоштовно за бюджетною програмою «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей».

Наступним кроком після того, як в Костопільській лікарні запрацює томограф, буде відкриття неврологічного відділення, на чому також наголосила під час візиту на Рівненщину заступниця міністра, повідомляє Костопільська міська рада.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також