Чищення бойлера: важливі особливості

467 0

Ми у соцмережах:

Чищення бойлера: важливі особливості

Електричні водонагрівачі найчастіше виходять з ладу через жорстку воду та її неякісне очищення. Якщо ігнорувати цей момент і не вживати заходів, то внаслідок постійного утворення накипу знижуватиметься нагрівальна здатність обладнання. Також це може призвести до повного виходу бойлера з ладу. Саме тому сервісне обслуговування водонагрівачів, яке включає в себе професійну чистку - необхідність для кожного власника електричного бойлера. Фахівці рекомендують проводити обслуговування бойлерів хоча б один раз на рік, завдяки чому значною мірою економиться електроенергія, подовжується експлуатаційний термін обладнання, а також забезпечується профілактика поломок, що спричиняють дорогий ремонт.

Серед основних процедур, які передбачає професійне чищення бойлерів:

  • Чищення внутрішньої поверхні бака.
  • Очищення нагрівального елемента.
  • Заміна анода.
  • Встановлення нової прокладки.

Повний комплекс послуг з чищення бойлерів надають численні компанії, що працюють на ринку Рівного, проте вартість таких робіт не можна назвати дешевою. Тим більше доставити агрегат до сервісного центру людям без власного транспорту - досить проблематично. Вихід із ситуацій - проведення чистки на дому фахівцями сервісного центру "Айсберг Сервіс", який гарантує доступні ціни на послуги та високу якість виконуваних робіт.

Коли потрібно чистити водонагрівач?

Сервісне чищення бойлерів у профілактичних цілях проводиться виходячи з технічного стану пристрою та інтенсивності його експлуатації. Найчастіше, чистка проводиться протягом року, проте в окремих випадках, рекомендується проводити роботи один раз на півроку. Спочатку водогрійний елемент покривається вапняним нальотом. Надалі, великий шар нальоту позначається на погіршенні підігріву води, до того ж зростає споживання електроенергії. Якщо ігнорувати ці моменти, то надалі бойлер починає шуміти і шипіти, вода нагрівається довго, але часто не досягає заданої температури.

Якщо ігнорувати сервісне обслуговування, то після 3-4 років експлуатації бойлера всередині пристрою з'являється корозія, а ТЕН може перегоріти. У рамках проведення робіт з чищення водонагрівачів пристрій спочатку відключають і розбирають, далі зливають рідину, що залишилася, після чого проводять чищення, зворотне збирання і підключення.

Де замовити чистку бойлера в Рівному?

Сервісний центр "Айсберг Сервіс" - спеціалізована фірма, яка здійснює ремонт і сервісне обслуговування побутової техніки в Рівному протягом багатьох років. Серед незаперечних переваг компанії:

  • Низькі ціни. До 30% нижче сервісних.
  • Можливість ремонту на дому. Наш представник виїде за вказаною адресою, виконає діагностику і ремонт бойлера.
  • Досвід. Штат компанії складається з фахівців, які займаються ремонтом побутової техніки протягом тривалого періоду часу (від 5 до 25 років досвіду).
  • Запчастини від перевірених постачальників. Ремонт виконується з використанням запасних частин від визнаних лідерів ринку.
  • Ремонт бойлерів будь-якого виробництва. Сервіс-центр ремонтує водонагрівачі брендів Atlantic, Gorenje, Electrolux, Ariston, Nova Tec та ін.
  • Гарантії. Офіційні гарантії до 12 місяців на всі послуги.

Оформити заявку на виїзд фахівця можна на сайті або за допомогою телефонного дзвінка. Менеджер проконсультує Вас з усіх питань і направить майстра за вказаною адресою у зручний час.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також