Чиста оселя: огляд популярних моделей вертикальних пилосмоків

372 0

Ми у соцмережах:

Чиста оселя: огляд популярних моделей вертикальних пилосмоків

Вертикальні акумуляторні пилосмоки працюють ефективніше, ніж горизонтальні аналоги, вирізняються компактністю та довговічністю. Деякі агрегати можуть виконувати специфічні завдання: очищувати від бруду меблі, оббивку автомобільного салону тощо.

Rowenta X-Force Flex 14.60 Aqua RH 99C0 WO

Вертикальний пилосмок з автоматичним регулюванням потужності підходить для сухого і вологого прибирання приміщень площею до 35 кв. м. Сухе сміття розташовується в циклонному контейнері з робочим об’ємом 900 мл і ущільнюється завдяки технології сепарації пилу Cyclonic. Основні переваги моделі — LED-підсвічування забруднених зон, гнучка штанга для доступу до важкодоступних місць, компактні габарити, потужний двигун і низький рівень шуму.

Якщо ви не знаєте, який пилосос купити, порівняйте ціни на популярні моделі на порталі ek.ua. Так, згідно з даними порталу, вартість Rowenta X-Force Flex 14.60 Aqua RH 99C0 WO в лютому 2024 року становить від 14 434 до 25 999 грн.

Samsung Jet 75 VS-20B75ADR5

Модель працює на базі інверторного двигуна з потужністю всмоктування до 200 Вт. Ефективна оптимізація повітряного потоку відбувається завдяки аеродинамічній конструкції повітряної системи, а мультициклонна фільтрація повітря ефективно приборкує навіть дрібні часточки пилу. Фільтр Jet Cyclone з 27 повітрозабірниками зменшує втрати потужності всмоктування і забезпечує чистоту повітря в приміщенні. Знімний акумулятор відповідає за автономну роботу пристрою впродовж 60 хвилин.

Cecotec Conga Rockstar 3000 Advance Ergowet

Акумуляторний вертикальний пилосмок з гнучким шлангом, потужністю двигуна 680 Вт і силою всмоктування 26 кПа підійде для сухого та вологого прибирання. Літій-іонний акумулятор розраховано на автономну роботу до 90 хвилин, час заряджання — 2 години. З додаткових переваг — LED-підсвічування, інформативний дисплей, індикатор рівня заряджання, наявність НЕРА-фільтра, регульована потужність і шарнірна труба.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також