Чиста вода – запорука здоров’я

855 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Всім відомо, що чиста питна вода - це основа здоров'я, яка за своєю значимістю знаходиться на рівні зі здоровим способом життя, правильним харчуванням і заняттям спортом. Медики одноголосно стверджують про те, що бажаючи протягом багатьох років залишатися молодим і здоровим, необхідно щодня випивати необхідну кількість води, роблячи акцент саме на якісній питній воді. Але ми розуміємо, що сьогодні водопровідна вода підходить лише для побутових потреб, якість якої далека від ідеальної. Забруднення води є результатом екологічної ситуації, яку, на жаль, ми не в змозі змінити. Але ми можемо дбати про здоров'я своєї родини, контролювати те, що ми їмо і п'ємо.

 В даний час чистою, безпечною і корисною для нашого здоров'я вважається бутильована вода, яка здобута з природних джерел і додатково очищена. Отримати екологічно чисту і свіжу воду в будинок ми можемо завдяки компаніям, які вказані на сайті Довідкової https://1552.com.ua/ua/catalog/dostavka-vodi/ в категорії Доставка води в Житомирі. Це список компаній, які здатні забезпечити водою високої якості в будь-яких об'ємах, як великі компанії, так і приватних осіб. Вам лише достатньо зателефонувати за вказаними номерами і чекати доставку.

Щоб залишитися задоволеним не тільки якістю води, але і сервісом, треба уважно поставитися до вибору постачальника води додому або в офіс. Варто відштовхуватися від деяких факторів.

Якість. Найголовніший критерій! Оцінювати потенційного постачальника води тільки за відгуками помилково. Докази якості води повинні фіксуватися документально. Сертифікати відповідності води в бутлях повинні представлятися на першу вимогу.

Ємність
. Якість води залежить не тільки від технології і місця видобутку. Особливу увагу варто приділяти тарі, в якій здійснюється доставка. Вм'ятини, тріщини, відколи та інші дефекти не припустимі, так само як і їх тривалий термін експлуатації. Сумлінні служби ретельно стежать за чистотою і станом тари.

Термін зберігання. Не варто забувати про те, що чим довше вода знаходиться в бутлі, тим менше користі варто від неї очікувати. Термін придатності на продукцію - фактор, який вимагає постійного контролю.

Оперативність доставки. Хто любить чекати? Оперативність служб доставки води в будинок або офіс також важливий фактор.

Дізнавайтеся і уточнюйте інформацію! Перевіряйте, адже від цього залежить здоров'я ваше і вашої сім'ї. Зробіть пробне замовлення води, тим самим перевіривши компанію на доставку без запізнень і виконання послуг в умовах карантину (наприклад, наявність масок і рукавичок у співробітників компанії). Пийте якісну питну воду та бережіть своїх близьких.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також