Член міськвиконкому Андрій Карауш звернувся до міського голови Рівного із вимогою відновити роботу дитячих садочків

1908 0

Ми у соцмережах:

Андрій Карауш

Не секрет, що більшість працюючих рівнян мають малолітніх дітей. Відтак закриті впродовж кількох останніх місяців дошкільні навчальні заклади обласного центру, створюють чимало незручностей для батьків.

 А для декого ціною карантину стала втрата роботи, бо не мали на кого залишити своїх малолітніх дітей і змушені були сидіти вдома. Аби ситуація не набула більш загрозливих масштабів член Рівненського міського виконавчого комітету Андрій Карауш звернувся до Володимира Хомка із вимогою відновити роботу дошкільних навчальних закладів. Причому, як комунальної форми власності, так і приватних.

- Я розумію, що закрити – набагато простіше ніж організувати роботу таким чином, щоб максимально убезпечити дітей від поширення COVID-19 , - говорить Андрій Карауш. - Однак ніхто не враховує те, що більшість рівнян вже втомилися від карантину. Обмежувальні заходи в нинішніх умовах справді потрібні, але не такі, які можуть привести до соціального вибуху. Люди втрачають роботу через те, що не можуть ходити на роботу, бо не мають на кого залишити своїх дітей. А відтак – втрачають засоби для існування. Переконаний, що за розумного підходу міська влада могла налагодити роботу дошкільних навчальних закладів таким чином, щоб унеможливити поширення коронавірусу. Тим більше, що подібні приклади є не лише у європейських країнах, а й у сусідніх областях

За словами пана Карауша, він особисто готовий допомогти міській владі розробити ефективний алгоритм, який дозволив би відновити роботу дошкільних навчальних закладів у найкоротші терміни.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також