Член ОВК на Рівненщині привселюдно та бездоказово звинуватив народного депутата у підкупі виборців

1972 0

Ми у соцмережах:

Член ОВК на Рівненщині привселюдно та бездоказово звинуватив народного депутата у підкупі виборців

Інцидент трапився сьогодні зранку у Дубні, коли член ОВК 154-го виборчого округу та члени дільничної виборчої комісії не допускали спостерігачку ОПОРИ на ранкове засідання.

На своєму сайті громадянська мережа «ОПОРА» детально описала ранішні події та діалоги, зокрема зафіксувала звинувачення у підкупі виборців.

Спостерігачка прибула до дільниці №560870 у Дубні о 7:40-7:45 год. Приміщення дільниці було зачинене. Спершу комісія не хотіла допускати її до ранкового засідання, проте згодом голова ДВК Любов Грицаюк дозволила бути присутньою, додавши, що це порушення. Мовляв, спостерігачка мала прийти до засідання раніше, хоча законодавство цього від спостерігачів не вимагає.

На засіданні був член ОВК 154 виборчого округу Олексій Кулініч, який долучився до критики спостерігачки і заодно сказав таке, повідомляє «ОПОРА»:

 «Ви, фактично, ОПОРА, громадська організація, яка повинна дивитися за виборчим процесом, за дисципліною. А її самі і порушуєте. Ви повинні присікати фальсифікації, підкуп голосів, корупцію різну. А ви на це фактично не звертаєте уваги. Бо скільки люди звертались до вас, що Дехтярчук у своїй редакції веде підкуп голосів, яка міра на сьогодні прийнята?»

Олександр Дехтярчук у коментарі РВ здивовано зазначив, що не знає, про що йдеться.

Олександр Дехтярчук

- Я не очолюю жоден зі штабів і взагалі ні я, ні моя команда ніколи не займалися підкупом виборців і у жодному випадку не будемо цього робити, - зазначив нардеп. – Так, у редакції видання і справді орендує приміщення районний штаб Петра Порошенка, але нехай би пан Кулініч надав докази, а не робив голослівні заяви. Думаю, що до кінця дня ще багато «цікавого» про себе дізнаюся. Навіть не знаю, як реагувати на подібні заяви. Нехай поліція перевіряє. Я у такі речі не граюся і нікому не рекомендую.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також