Чоловіча БК “Рівне” прийматиме “Хімік-2” з Южного

510 0

Ми у соцмережах:

Баскетболісти звуть фанів на гру

Набирає оберти Чемпіонат Вищої ліги серед чоловічих команд. Баскетбольний клуб “Рівне”, найближчими вихідними зіграє два домашні матчі проти молодого амбітного колективу, дублерів команди Суперліги БК “Хімік-2”.

У суботу, 16 жовтня, гра розпочнеться о 17:00, а в неділю, 17 жовтня , баскетболісти вийдуть на майданчик о 13-й годині. Запрошуємо усіх прийти та підтримати команду.

Суперник БК “Хімік-2” вже відіграв чотири матчі у новому сезоні, і всі на власному майданчику. В стартових іграх южненці обмінялися перемогами з новачком, але з великими амбіціями, БК “Хмельницький”. Спочатку поразка 78:84, а потім реванш 99:80. Минулих вихідних “Хімік-2” упевнено розпочав гру проти БК “Старий Луцьк Університет”, вигравши першу чверть 22:8, але в підсумку зазнав поразки 64:73, в повторній зустрічі волиняни вже не дали супернику шансів на позитивний результат 87:55.

В заявці южненців на сезон значиться 17 гравців. Лише Ануар Рахімшаіков старше 2000 року народження. Щоправда, не можна забувати, що “Хімік-2” – це є “молодіжна” команда Суперлігового БК “Хімік”, тож, цілком можливо, що після невдалого старту сезону, до Рівного приїдуть гравці головної команди. 

Наразі найрезультативнішим гравцем команди є Денис Клевзуник, який в середньому набирає 17,8 очок за гру, він є найкращим серед южненців в боротьбі під щитами – 6.0 підбирань. Ілля Шавгаров лідирує за результативними передачами 6,3 в середньому за матч.

За підсумками чотирьох ігор “Хімік-2” набирає в середньому 74 очки за гру, а пропускає – 81.

Минулого сезону БК “Рівне” та “Хімік-2” між собою відіграли чотири гри у регулярному чемпіонаті. У першому турі чемпіонату, у Рівному господарі були двічі сильнішими 90:69 та 66:52. Натомість у Южному команди обмінялися перемогами. В першій грі рівняни перемогли 71:58, а в повторній зазнали поразки 65:84.

Нагадаємо, що в цьому сезоні, в зв’язку з непарною кількістю команд, БК “Рівне” пропускав перший ігровий тиждень. Рівняни стартували в сезоні з двох домашніх перемог над БК “Прикарпаття-Говерла” 92:77 та 81:59. Напередодні ігор з южненцями, БК “Рівне”, хоч і має найменшу кількість зіграних поєдинків, але вже є єдиною командою в своїй групі, яка має стовідсотковий результат – перемоги у всіх матчах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також