Чоловіча Суперліга відкладається

762 0

Ми у соцмережах:

Фото Романа Цупрука

Чоловіча команда баскетбольного клубу «Рівне» у наступному сезоні продовжить виступати у вищій лізі чемпіонату України. Про можливий вихід рівнян до Суперліги місяць тому оголосила прес-служба Федерації баскетболу України. У повідомленні йшлося, що два клуби чоловічої вищої ліги БК «Тернопіль» та БК «Рівне», буцімто, підтвердили готовність підвищитися у класі. Пріоритет ФБУ надавала «Тернополю», оскільки той випередив рівнян у минулому чемпіонаті.

Тоді ж президент БК «Рівне» уточнив, що станеться це, якщо вдасться знайти потужного спонсора. Зрештою, терміново шукати спонсора під Суперлігу нашому клубу не довелося, оскільки «Тернопіль» офіційно заявив про готовність грати серед еліти. А станом на сьогодні підписав угоди з трьома американськими гравцями.

Такий розвиток подій не надто засмутив президента БК «Рівне» Сергія Ліщука:

— Зараз наше головне завдання — зібрати команду, що виграє чемпіонат у вищій лізі, команду, яку потім буде достатньо підкріпити кількома гравцями, щоб гідно виступати в Суперлізі. До того ж, сподіваюся, наступного року завершать будівництво спорткомплексу на Макарова.

Нагадаємо, що баскетбольний клуб «Рівне», крім чоловічої, має також жіночу команду, яка у минулому сезоні здобула Кубок України, а також «бронзу» в жіночій Суперлізі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також