Чоловічі туфлі: не тільки на демісезон і в офіс

639 0

Ми у соцмережах:

Чоловічі туфлі: не тільки на демісезон і в офіс

З першими теплими днями багато чоловіків взувать або легкі кросівки, або сандалі, відкидаючи будь-яку варіативність. Тут ми хочемо розглянути чоловічі туфлі, а саме літні варіанти елегантного та водночас практичного взуття.

Топсайдери. Модель сконструйована спеціально для моряків. Відмінною особливістю була резинова підошва, яка добре зчеплювала навіть з мокрою палубою та запобігала травматичним випадкам. Невелика шнурівка — виключно декоративний елемент, за який їх сьогодні і вибирають.

Мокасини. Їх було винайдено спеціально для гонщиків та оснащено підошвою, виступаючою на задник. Цей елемент сконструйовано для того, аби вберегти черевики від швидкого зношування. Сьогодні їх виготовляють традиційно з натуральних еластичних матеріалів. Саме це робить їх дуже комфортними та стильними водночас.

Лофери. Знахідка для тих, кого дратують застібки, оскільки тут вона відсутня. На сьогоднішній день їх різновидів існує чимало. Основними рисами лоферів є дві китиці, ремінець із фігурним вирізом або ж металева перемичка.

Оксфорди та дербі. Більш закриті та офіційні варіанти, які більше придатні для використання у прохолодну пору. Однак, якщо у вашому календарі зафіксовано особливий захід, то краще віддати перевагу їм. Бренди пропонують варіанти із гладкою, текстурованої або ж лакованій шкіри.

Монкі. Відрізняються вишуканістю, привертають увагу завдяки незвичному виду застібки — один або два шкіряні ремінці з металевими пряжками. Більш лаконічні краще балансуватимуть з діловим образом. Наповнені декоративними елементами будуть стильно перекликатися з джинсами та вільними сорочками.

Розглянувши основні види, вважаємо за потрібне поділити ресурсом. Придбати туфлі на будь-який сезон, привід та гаманець можна в мультибрендовом онлайн-магазині MD Fashion. На його віртуальних вітринах представлена велика кількість світових брендів, вся продукція оригінальна та з гарантією якості від компанії-партнера.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також