Чоловічий «Західний вогонь» без медалей

1394 0

Ми у соцмережах:

Чоловічий «Західний вогонь» без медалей

Три переконливі домашні перемоги над чернівецькими «Соколами» — 13:0, 12:1 та 13:2 — не дозволили чоловічій команді «Західний вогонь» вперше за кілька останніх років посісти призове місце у чемпіонаті України з бейсболу. Випередили підопічних Володимира Судимака у турнірній таблиці дві команди з Кропивницького, а також столична «Атма».

Інші дві рівненські команди, що змагалися у чемпіонаті України, «Вест Сайд» та «Колос» серед 14 колективів фінішували на шостому та сьомому місцях.

— У нас зараз відбувається зміна поколінь, — розповів головний тренер «Західного вогню» Володимир Судимак. — У складі шість юніорів. Ми на таке омолодження пішли свідомо, щоб хлопці мали шанс потрапити до юніорської збірної й поїхати на чемпіонат Європи до Італії. Не скажу, що шансів здобути медалі навіть таким складом у нас не було. Наприклад, киянам вдома ми програли лише в додатковому інінгу, та й у Києві були гойдалки. Крім цього, сам чемпіонат став сильнішим. У командах грають легіонери з Білорусі, Молдови, є хлопці з досвідом виступів у США. Друга команда Кропивницького, яку сформували з молоді, підросла, набралася досвіду. Ми ж, навпаки, омолодилися. Але це нормальний процес. Думаю, в наступному сезоні теж буде непросто поборотися за медалі. Кияни знайшли спонсора, а це означає, що будуть зміцнювати склад. Втім, будемо боротися.

Тим часом жіноча команда «Західного вогню» у чемпіонаті України із софтболу в суперфіналі бореться з командою Кропивницького. Серія триває до трьох перемог. У Рівному команди обмінялися виграшами. Попереду поєдинки у Кропивницькому. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також