Чоловік породіллі з Млинівщини не вірить, що вона померла від COVID-19

4274 0

Ми у соцмережах:

фото: Суспільне

У селі Топілля Млинівського району поховали померлу від COVID-19 породіллю.

 Як повідомляє Суспільне, чоловік 39-річної Ганни Сад не вірить у смерть дружини від коронавірусу.

- Направили нас в Луцьку санстанцію. Взяли аналізи. Якби був той коронавірус, то вони б мене звідти не випустили. А то нічого я пішов. Все їдьте в обласну до вокзала і ложіть, - розповідає Іван Сад. З його слів, в останні два дні перед смертю з дружиною не мав зв’язку. Про смерть Ганни йому повідомили медики.

Лікар луцького пологового будинку Сергій Сябрук каже:

- Ганна Сад поступила в медзаклад у важкому стані – вона кашляла, кілька днів мала температуру. Їй зробили рентген, діагноз – полісегментарна пневмонія. 23 червня, через погіршення серцебиття плоду було проведено кесарів розтин. Наступного дня, коли у жінки лабораторно підтвердився діагноз «коронавірус», породіллю перевезли до обласної клінічної лікарні. Де вона і померла.

Зараз у селі медики нині проводять забір аналізів для ПЛР-тестування чоловіка і чотирьох дітей породіллі.

Зі слів медсестри Марії Колядич, запланували зробити 12 тестів контактним особам. Результати повідомлять за кілька днів.

Нагадаємо, жінка померла 28 червня у відділенні для «важких» хворих на коронавірус у Волинській обласній клінічній лікарні. Іван Сад розповів кореспондентам: 22 червня разом з дружиною приїхав до Луцька на пологи. Позитивний тест на коронавірус отримали на наступний день після кесаревого розтину - 24 червня.

Читайте також по темі: Мешканка Рівненщини народила доньку і померла на Волині від Covid-19


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також