Чоловік, який у Рівному колов свою дружину виделкою, є іноземцем

1966 0

Ми у соцмережах:

Фото - ілюстративне

35-річну рівнянку з численними колотими ранами доставили до лікарні у суботу. Її чоловіка, який наніс їй травми виделкою, поліція розшукала вчора.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області, 38-річний чоловік, який проживає на території нашої країни за посвідкою, навідався до своєї 35-річної дружини у Рівному.

Подружжя перебуває на стадії розлучення. У суботу між парою виник конфлікт. Під час суперечки чоловік почав бити жінку та колоти її виделкою.

Дружині вдалося втекти до сусідів, які і викликали «швидку» та повідомили до поліції.

У рівнянки медики діагностували рвану рану поблизу вилиці, множинні колоті рани обличчя та плеча. Її госпіталізували до лікарні.

За фактом нанесення умисного легкого тілесного ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я, слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 125 Кримінального кодексу України.

Учора, 28 липня, рівненські поліцейські розшукали іноземця на одній із вулиць обласного центру.

За зовнішніми ознаками він перебував у стані алкогольного сп’яніння, однак від проходження медичного освідування відмовився.

Затриманого доставили до Рівненського відділу поліції та повідомили про підозру у вчиненні злочину.

Крім того, 38-річний чоловік виявися причетним до ще одного побиття.  

З’ясувалося, що 24 липня, перебуваючи у селі Дермань Здолбунівського району, іноземець попросив 44-річного місцевого жителя, аби той завіз його у Рівне. Оскільки селянин відмовився, між чоловіками виник конфлікт.

Іноземець вдарив дерев’яною палицею селянина, а потім почав погрожувати йому штик-ножем. Поліцейські з місця події вилучили ніж та мобільний телефон.

Наразі слідчі вирішують питання по повідомлення чоловіку про підозру у вчиненні ще й цього злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України.

Також правоохоронці клопотатимуть суд обрати іноземцю запобіжний захід.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також