Чоловіка, що вимагав чистого повітря в Костополі, штрафувати не будуть

1338 0

Ми у соцмережах:

Чоловіка, що вимагав чистого повітря в Костополі, штрафувати не будуть

Автор напису на паркані підприємства у Костополі, вимагаючи чистого повітря, не нестиме за це матеріальної відповідальності, бо термін закінчився.

Про це повідомляє "Пропозиція онлайн".

У травні Костопільський районний суд розглянув справу і закрив провадження за відсутністю події і складу адміністративного правопорушення. Однак представник підприємства "Українські лісопильні" не погодився з таким рішенням і оскаржив його до Рівненського апеляційного суду. Була навіть постанова судді апеляційного суду про привід громадянина в судове засідання, але він так і не з’явився. Суд усе ж розглянув справу, вислухав свідка, який підтвердив, що бачив, хто писав, та переглянув відео з місця події.

Урешті Рівненський апеляційний суд скасував постанову районного суду, визнав костопільчанина винним у вчиненні адміністративного правопорушення. Однак покарання не призначив через закінчення терміну накладення адміністративного стягнення.

До речі, технології, які використовують на "Українських лісопильнях", не забруднюють довкілля, скарг на роботу цього підприємства немає. Очевидно, той, хто зробив напис, просто переплутав паркани.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також