Чоловіки побились у Городищі через ревнощі

1400 0

Ми у соцмережах:

Чоловіки побились у Городищі через ревнощі

Слідчі повідомили про підозру жителю Рівненського району за спричинення тяжких травм знайомому.

 До поліції вчора, 14 вересня, близько п’ятої ранку повідомили медики «швидкої», що вони надавали допомогу жителю села Городище, який отримав тілесні ушкодження. 


Слідчо-оперативна група встановила, що тієї ж доби близько першої ночі 36-річний чоловік із села Самостріли разом із знайомою перебував у салоні власного авто  «Ford», припаркованого поблизу будинку жінки в Городищі. 

В цей час, повз транспортний засіб проходив 41-річний місцевий житель. Між чоловіками на ґрунті ревнощів виник конфлікт, під час якого старший кілька разів наніс руками удари молодшому в різні частини тіла. Відтак, 36-річний чоловік взяв у багажнику металевий ключ та почав бити ним «суперника» по голові.  

Аби помститися, 41-річний житель села Городище схопив дерев’яну палицю,розбивши в автомобілі всі вікна та пошкодивши кузов. Після цього пішов додому та ліг спати. Утім, вже згодом викликав «швидку», яка надала допомогу на місці, оскільки чоловік від госпіталізації відмовився. Коли ж стан його погіршився, потерпілий самотужки приїхав до лікарні, де у нього діагностували в нього відкриту черепно-мозкову травму та забій грудної клітки.

Чоловіка госпіталізували, зі слів медиків загрози його життю не має.

36-річному жителю села Самостріли слідчі повідомили про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні. Суд обрав йому запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт.

Крім того, за фактом умисного пошкодження майна відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчі дії тривають, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також