Чоловіків, які напали на поліцейських у Зарічному, арештують

2000 0

Ми у соцмережах:

Фото ілюстративне

Зарічненські слідчі повідомили про підозру двом чоловікам, які 20 липня напали на поліцейських. Сьогодні суд мав розглянути клопотання про їхній арешт, проте підозрювані попросили про відвід судді, чим відклали власне ув’язнення на кілька днів.

Близько 20 години 20 липня до поліції надійшло повідомлення від жителя селища Зарічне, що двоє п’яних чоловіків у позашляховику погрожують йому фізичною розправою.

На вказане повідомлення направили групу реагування Зарічненського відділення поліції на службовому автомобілі «Renault Duster».

Після годинного переслідування водій автомобіля «BMW Х-5» заїхав на територію подвір’я, де, як з’ясувалося згодом, живе пасажир іномарки. Під час встановлення усіх обставин двоє молодиків обзивали працівників поліції, погрожували фізичною розправою, штовхали їх та пошкодили однострій.

На підмогу правопорушникам із будинку вийшло близько десяти осіб. А на підмогу поліцейським прибуло троє дільничних на автомобілі «ВАЗ.

У результаті сутички четверо поліцейські отримали забої різних частин тіла, а у 29-річного сержанта поліції діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму грудної клітки, перелом ребра.

Зловмисники втекли та до цього часу переховувались від органів слідства. Працівники Зарічненського відділення поліції встановили, що у позашляховику були мешканці Зарічного 19-ти та 32-х років.

«Обом чоловікам слідчі повідомили про підозру у вчиненні опору та насильства щодо працівників правоохоронного органу під час виконання службових обов’язків за статтею 342 та 345 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Зарічненського відділення поліції Євген Мартинюк. — Сьогодні, першого серпня, відбулося судове засідання щодо обрання запобіжного заходу. Утім підозрювані подали клопотання про відвід судді».

Також сьогодні суд наклав арешт на автомобіль «BMW», який є речовим доказом у кримінальному провадженні і який, поки триває слідство, власники продати не зможуть. Слідчі дії тривають, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також