Чому краще купувати воду із доставкою та яку саме обирати

741 0

Ми у соцмережах:

Чому краще купувати воду із доставкою та яку саме обирати

Сьогодні усе частіше мешканці міських та заміських будинків, власники офісів купують воду у пляшках. Не всі служби з доставки води відрізняються якісним обслуговуванням. Тому варто розуміти, де краще замовляти таку продукцію. Перейшовши за посиланням https://molodo.com.ua/ru/catalog/voda-v-plyashkakh/, можна обрати та придбати якісну та чисту воду у пляшках.

Чому краще купувати воду у пляшках

Водопровідна вода сьогодні не відрізняється високою якістю. Вона містить хлор, розчинені солі магнію, кальцію та інших елементів. Така вода називається жорсткою. Вона має неприємний присмак, який не пропадає навіть після фільтрування та кип’ятіння. Користі для організму від неї не буде. Якщо вода з-під крану поганої якості, тоді краще купувати її у службі доставки. Такі компанії продають звичайну питну або мінеральну воду.

Асортимент води у службах доставки

Вибір води у пляшках дуже великий. За наявністю газів можна придбати такий продукт:

♦ сильногазований;

♦ слабогазований;

♦ негазований.

За складом існує така вода:

♦ питна;

♦ мінеральна (більш корисна для здоров’я).

За смаком можна придбати такий продукт:

♦ звичайний;

♦ зі смаком лимону, апельсину, м’яти та ін.

За літражем можна обрати продукт у такій пляшці:

♦ 0,25-0,5 л;

♦ 1-2 л;

♦ 5-6 л.

Яку воду краще купувати

Через широкий асортимент буває складно обрати воду у пляшках. Купувати краще продукцію від відомих виробників. Лідирують у рейтингу наступні торгові марки:

♦ Карпатська джерельна;

♦ Боржомі;

♦ Evian;

♦ Моршинська;

♦ Vittel;

♦ Набеглаві;

♦ Лужанська.

Якщо є проблеми із шлунковим та кишковим трактом, тоді краще обирати мінеральну воду. Проте, треба розуміти, що постійно її пити у великій кількості неможна. Тим, хто хоче отримати користь для здоров’я, але не може пити звичайну воду, треба обирати виріб зі смаком. Важливо, щоб ароматизатор був натуральним.

Що стосується об’єму, то обирати треба пляшку з урахуванням власних потреб. На конференцію, переговори, пробіжку, роботу краще купувати воду у пляшках 0,25-1 л. Для дому для приготування їжі краще замовляти великі ємності на 5-6 л.

Щоб заощадити, треба купувати у компаніях, які ведуть гнучку цінову політику. Такі служби з доставки води проводять різні акції, пропонують постійним покупцям непогані знижки.

На сайті molodo.com.ua можна недорого придбати воду у пляшках різних видів за смаком та об’ємом із адресною доставкою. Можна отримати допомогу консультанта у разі виникнення проблем із вибором товару.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також